, hoewel de Yeezy 380 ‘Alien’ is gerucht Gloednieuwe kleuren is zojuist geverifieerd door Sneaker Insiders Yeezy Mafia. Zonder twijfel de meest prominente Kanye West-silhouet ooit gemaakt, de ‘woestijn salie’ is een veel-gelegeerde toevoeging aan de lijn, en hier is wat we tot nu toe begrijpen.

Met een lichte milieuvriendelijke Primeknit-bovenwerk contrasteert dit tegen een levendige oranje sockliner voor een look die struiken in de woestijn nabootst. De transparante pasvorm bij elkaar streep eveneens terug, schieten over de zijpanelen, zodat u uw sokken gemakkelijk kunt buigen. Touwveters binden de schoen aan elkaar, evenals rond de hiel, er is geen treklip te zien, net als de meest recente Yeezy -releases.

Hieronder is een uitzonderlijk comfortabele middenzool aanwezig. Dit is ingekapseld in een semi-transparante rubberbehuizing, evenals bekleed met tandvleesrubber voor een langdurige tractie met elke stap.

Op dit moment in de tijd wordt er nog veel anders begrepen over de Yeezy verbetering 350 V2 ‘Desert Sage’, maar verwacht dat het ergens begin 2020 afneemt. Wilt u deze aan uw verzameling toevoegen? Laten we begrijpen waar u aan denkt, en ervoor zorgen dat u het vergrendeld houdt bij de enige verkoper voor veel meer release -informatie wanneer deze zich ontwikkelt!