uitgebracht in maart, de Adidas Originals Deerupt veroverde de sneakerwereld stormenderhand. Het allerbeste van de Pharrell Williams Tennis Hu, de NMD R2, en de I-5923 combineren in één glad silhouet, hebben de Three Stripes nu samengewerkt met Atmos om de hedendaagse hardloper te herwerken.

Met een alles-rood kleurenplan van boven naar buitenzool, wordt de tonale kleurstoffen geaccentueerd met witte adidas branding in reliëf op het lipje van de hiel, naast witte logo’s die piepen met de webfit samen overlay op het tabblad tong en een zijdelingse kwart paneelpaneel . Ten slotte voegen metallic gouden kanten suggesties een laatste touch van luxe toe.

Deze allred Atmos X Adidas Originals Deerupt zal op 3 november uitsluitend in de winkel introduceren op Atmos Places voor ¥ 13.000 (ongeveer £ 90). In Associated News, Kicks Lab. Onlangs herwerkte de Adidas Originals Deerupt Runner.

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat om het hoofd gaat, zorg er dan voor dat je de meest recente hier inspecteert!