Het lijkt erop dat veel meer dunk lage kleuren binnenkomen als we onze allereerste kijken naar de Nike SB Dunk Low “Wheat Mocha”. Ideaal voor de herfst en winterseizoenmaanden, dit voorbereide en zware aantal is de ideale toevoeging aan elk type rotatie dit seizoen!

Afbeeldingen met dank aan Sneaker Insider @repgod888, de “Wheat Mocha” vertoont een opvallende gelijkenis met de Air Force 1 Co.JP “tarwe” die vorige week echt opnieuw werd uitgebracht. Met een slijtvast suède bovenwerk, is het geschilderd in een lichte bruine tint die onberispelijk goed zal gaan met al je aanvallen. Een Nike Swoosh schiet over de laterale en mediale zijpanelen, terwijl extra logo -borduurwerk zowel de tong als de hiel siert.

Afbeelding door repgod888

Afbeelding door repgod888

Afbeelding door repgod888
Om beneden te gaan, ligt een aardse bruine buitenzool het beste onder de dunk low, evenals dit is allemaal bekleed met een slinger van tandvlees, waardoor sneakerheads met elke stap veerkrachtige tractie krijgen.

Hoewel er op dit moment niet veel anders wordt begrepen over de Nike SB Dunk Low “Wheat Mocha”, is het risicovrij om te veronderstellen dat het vóór het einde van het jaar zal introduceren. Laten we begrijpen wat u gelooft van deze aankomende kleur, en terwijl u hier bent, kunt u ook uw beste blik toegenomen bij de Nike SB Dunk Low “Elephant”!

Afbeelding door repgod888

Afbeelding door repgod888

Afbeelding door repgod888