undercover evenals Nike’s collaboratieve Gyakusou-baan is er geweest van wat nu permanent aanvoelt, waardoor het hoogtepunt in de modderward prestatie-uitrusting is toegewijd aan rennen. Als je niet bekend bent met de lijn, is het in wezen lopende uitrusting die is gemaakt door niemand minder dan het undercovermerk van Jun Takahasi, snel een van de allerbeste Japanse streetwear -labels op de markt.

Het is een tijdje geleden dat de laatste introductie van het project, om die reden Sneakerheads en hardcore hardlopers al blij zijn met betrekking tot de onthulling van de undercover Gyakusou x Nike Zoomx Vaporfly Next% 2 De meest recente collaboratieve sneaker tussen de twee partijen. Het krachtige paar is uitgedost in een dieprode tint en toont veel high-spec-functies.

Gemaakt van lichtgewicht technisch gaas, zijn de bovenkant van de sneakers ontwikkeld om ademend te zijn en doorschieten doorschalige panelen voor een gestroomlijnde look. Conventionele branding is beschikbaar in het type Nike Swoosh -logo’s en undercover Gyakusou -branding in White. Het paar bevestigt door een conventioneel vetersysteem en biedt veel demping rond de enkel en hakken.

Dit alles zit bovenop een Zoomx-middenzoolsysteem dat eveneens in rood is uitgedost en is ontwikkeld om hoogwaardige demping en ondersteuning op racedag runs te bieden. Als je een hardloper bent die erom geeft om hoe ze er precies uitzien als ze bezig zijn, zijn deze absoluut voor jou! Hoewel we nog geen soort meer releasedetails hebben, houd het hier bij de enige provider het beste op voor al het meest recente nieuws en updates en terwijl je hier bent, inspecteer het gebied van Nike Jam: een nieuwe traditiecollectie!

Afbeelding door undercoverunder ondergave x Nike gyakusou zoomx vaporfly volgende% 2

Int’l verzending

Bekijk meer