wanneer New Balance hun cult-klasse 2002r-silhouet introduceerde in 2020, een paar prominente namen op de markt die graag het silhouet voor een make-over hebben behandeld voor een make-over . Een daarvan is Salehe Bembury, een Amerikaanse schoenontwerper die wordt erkend voor zijn luxe benadering van streetwear -stijl en vooral, de vice -president van de schoenenlijn van Versace. Vorderend bij de release van zijn New Balance 2002r “Peace Be the Journey” vorig jaar, met een verbrande oranje kleurarrangement, hebben we tot slot een betere blik op de officiële foto’s van de Salehe Bembury X New Balance 2002r “Water Be the Guide” Colourway.

Hoewel de allereerste samenwerkingsherhaling motivatie uit buitenlandschappen trok, is de antilope canyon om specifiek te zijn, het “water zij de gids” in plaats daarvan onder water in wateraccenten.

De ruige suede panelen en synthetische lederen versieringen afwisselend in tinten van “Aqua Teal”, in combinatie met “Coral Pink” die de diamantgesneden passende netten markeren, voornamelijk voorvoet. Hits van “Rust Orange” duiken ook in dit nieuwe balans 2002r’s ensemble, landt op de topkwaliteitsegmenten van New Balance, met name de zijhiel, tong, evenals lagere keel. Een “zeewiergroen” -kleurviet vult het “N” -logo van de zijwand in dat wordt uiteengezet door “neon groen” die ook de vingerafdruk-reminerende achteruitgang in de schaduw geeft. De co-branded stijl is afgerond met spikkels oranje besprenkeld over een witte N-rgy tussenzool.

Als u van plan bent om de Salehe Bembury X New Balance 2002r “Water Be the Guide” te rocken, zorg er dan voor dat u deze hier bij de enige leverancier in de buurt houdt, omdat we ervoor kunnen zorgen dat u met alles in stijl druppelt De nieuwste New Balance -releases die we bieden. In Associated News plaagt Ronnie Fieg de komende Kith X New Balance 990V3 “Genesis”.

Afbeelding via Salehe Bembury
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Salehe Bembury
Int’l verzending

Bekijk meer