De Swoosh -stempel is hier.

Het valt niet te ontkennen aan de populariteit van de huidige hybride modellen van Nike. Het samensmelten van 2 gerenommeerde silhouetten samen en het creëren van een sneaker van Frankenstein heeft lof geprezen van de overal in de sneakergemeenschap. Nu heeft het Swoosh -merk de Vapormax Plus genomen en een solide kleuren toegevoegd, evenals wat overdreven branding.

De Nike Air Vapormax Plus was al één voor de meest populaire sneakers op de markt. Met behulp van het bovenwerk van de Street Classic TN en de enige eenheid van de zeer geavanceerde Vapormax hebben een buitengewone sneaker gecreëerd. Deze nieuwste iteratie komt in een schone zwarte/wolf grijze kleur.

Met een geometrische afdruk op de toebox en grijze boventonen over het hele bovenwerk, wordt dit perfect gecompenseerd door de doorschijnende TPU -overlays die zowel aan de mediale als de zijzijden worden gevonden.

Wat deze schoen onderscheidt, is dat de Nike Swoosh prominent op de zijpanelen wordt gevonden. Nog niet gezien op een Vapormax Plus, deze branding is een welkome aanvulling op de hoge verwarming.

Lanceer op 19 maart, verwacht dat deze schoen een onmiddellijke hit is met sneakerheads over de hele wereld.