De Nike TN Air Max Plus moet een van de meest iconische schoenen zijn om uit Beaverton te vinden. Een echt meesterwerk als het gaat om stijl en esthetiek, heeft het zijn atletiekgerichte wortels overstegen en is uiteindelijk een cultureel fenomeen. Zelfs 23 jaar na het voorlopige debuut blijft het een van de meest gewilde Nike-paren die er bestaan, en we geloven dat elke sneakerhead ten minste een of twee paren in hun persoonlijke collectie zou moeten bezitten.

Dus, of je nu een hardcore Air Max Plus -verzamelaar bent of op zoek bent naar je allereerste paar, we hebben een beetje maatgids samengesteld om je te helpen de perfecte pasvorm te ontdekken. Met opmerkingen van het enige leveranciersteam zijn we hier om al uw vragen te beantwoorden. Lopen ze klein? Moet ik truendig gaan op maat? We hebben je gedekt!

Nike TN Air Max Plus – Hoe passen ze precies?

Fit: in het algemeen past de Nike TN Air Max Plus op maat.
Comfort: de Nike TN Air Max Plus is uiterst comfortabel voor de hele dag.
Zorg: een eenvoudige schoonheid doet de taak zeker, omdat de materialen nogal stevig en draaglijk zijn.
Grootte: blijf trouw aan uw typische grootte voor het allerbeste in vorm mogelijk.

Nike TN Air Max Plus – Wat onze productspecialisten denken

Afbeelding via Nike
Ik was toen ik gelokt om een ​​halve maat te gaan, omdat ik bredere voeten heb, maar ze waren ook enorm voor mij!
Adam – hoofd van nieuws en creatief
Hoe passen ze?

Ik heb een of twee TN Air Max plus kleurways gehad, evenals voor mij in vorm waar aan grootte. Ik was toen ik gelokt om een ​​halve maat te gaan, omdat ik bredere voeten heb, maar ze waren ook enorm voor mij!

Zijn ze comfortabel?

Hoewel ze absoluut niet de meest comfortabele schoen in mijn collectie zijn, draag je ze misschien snel en voel je je goed. De materialen en de kooi zijn een beetje rigide, dus elk type langer dan dat en dat je misschien een paar pijnen en pijnen voelt.

Hoe sty je ze?

Ik vind het leuk om de TN Air Max plus te rocken met een paar cargo’s of trackpants. Ze zijn echter extreem flexibel, dus draag ze met wat je maar wilt!

Hoe maak je ze schoon?

Als je me begrijpt, zou je begrijpen dat ik nauwelijks mijn sneakers schoonmaak, omdat ik geloof dat de slijtage en krassen hen een beetje personages bieden, maar als ik dat absoluut verplicht, gebruik ik een eenvoudige borstel.

Wat is je favoriete kleurstoffen?

Ik ben meestal een fan van behoorlijk gebagatuurde schoenen, maar de OG “Tiger” is degene voor mij!

Afbeelding via de enige leverancier
Ik heb door de jaren heen een paar paren gehad en ben nooit in de steek gelaten.
Jack – materiële schrijver
Hoe passen ze?

Ik ontdek dat de TN Air Max Plus helemaal goed past, zoals de meeste Air Max -sneakers! Ik heb door de jaren heen een paar paren gehad en ben nooit in de steek gelaten.

Zijn ze comfortabel?

Ze zijn relatief comfortabel voor dagelijkse kleding. Ik zou er geen marathon in lopen, maar dat is niet waar ze voor zijn ontworpen!

Hoe sty je ze?

Zitbroek of flodderige ladingen, ik ontdek dat ze er vreemd uitzien met jeans.

Hoe maak je ze schoon?

De synthetische bovenwerk maakt een snelle vegen meer dan genoeg.

Wat is je favoriete kleurstoffen?

Ik ben een grote fan van het OG “Hyper Blue” -paar!

Afbeelding via Supreme
Het bovenwerk is een stevig materiaal dat ze niet veel geven, dus ik zou niet aanraden om een ​​halve grootte hierop te gaan.
Miles – Digital Advertising & Purchase Manager
Hoe passen ze?

Voor mij zijn ze in vorm waar. Het bovenwerk is een stevig materiaal dat ze niet veel geven, dus ik zou niet aanraden om een ​​halve grootte hierop te gaan.

Zijn ze comfortabel?

Omdat de TN Air Max Plus meer een traditioneel silhouet is, geloof ik dat ik ze meer draag voor het stijlelement in plaats van de comfortzijde. Ze zijn comfortabel, maar zeker niet mijn meest comfortabele schoen in de rotatie.

Hoe sty je ze?

Ik zou deze stylen met een slanke gesneden Jean die gewoon goed op de sneaker zit. In combinatie met een mooi T -shirt en jas.

Hoe maak je ze schoon?

Ik zou gewoon zeggen dat je algemene snoekere schoonmaakproducten prima werken. Als u een diepe schoonmaak wilt doen, zorg er dan voor dat u een moeilijke borstel gebruikt.

Wat is je favoriete kleurstoffen?

Mijn favoriete kleurway moet de Ultimate X Nike TN Air Max Plus “White” zijn die vorig jaar uitkwam. Alles dat een beetje extra hype heeft die erop is verbonden, maakt het gewoon zo specialer voor mij.

Afbeelding via 43inhalb
Ze zijn onmiskenbaar een van de meest comfortabele silhouetten in mijn collectie.
Raph – Materiële schrijver
Hoe passen ze?

Wat de meeste mensen betreft, de TN Air Max Plus past trouw aan de maat voor mij, hoewel ik in de meeste van mijn schoenen altijd op .5 ga, zodat het niet zo goed knus is.

Zijn ze comfortabel?

Ze zijn onmiskenbaar een van de meest comfortabele silhouetten in mijn verzameling, het driedelige afgestemde luchtsysteem onder de voet geeft me echt het gevoel dat ik op wolken loop!

Hoe sty je ze?

Ik stijl ze meestal met brede cargo’s of broekHang over de tong, ik draag niet echt een magere of slanke broek.

Hoe maak je ze schoon?

Allereerst gooi ik nooit mijn schoenen in de wasmachine zoals sommigen. Ik gebruik mijn speciale sneaker reiniging schoon van Jason Markk en dompel deze in warm water gemengd met een beetje vaatwasvloeistof en maak het schoon tegen een staaf verkleuring schonere zeep. Als het materiaal suède of iets premium is, gebruik ik een zachte spons.

Wat is je favoriete kleurstoffen?

Het moet de Nike TN Air Max plus gedeconstrueerde “Psychic Blue” zijn uit 2019.

Afbeelding via asfaltgoud
Nike TN Air Max Plus: wat u moet weten
Volg wat onze productspecialisten geloven, en u krijgt zeker de perfecte maat! Een van de meest iconische silhouetten ooit gemaakt, de vintage styling past volledig bij het Dad -schoenpatroon dat tegenwoordig allemaal populair is. De afgestemde lucht voor de lucht biedt ook comfort en demping die de vergoeding blijft leiden, zelfs na twee decennia.

Over het algemeen past de Nike TN Air Max Plus op maat. Gloednieuwe kleuren vallen elke week af, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor je beste mogelijkheid om te gaan!

Bekijk onze andere Nike -maatgidsen voor al je favoriete silhouetten hieronder:

Nike Air Max 95 Size Guide
Nike Air Max 97 Size Guide
Nike Air Force 1 Size Guide
Nike Dunk Size Guide
Nike Air Max 1 Size Guide

Afbeelding via de enige leverancier