Een geweldig paar fitnesscentrum fitnessinstructeurs kan uw trainingsroutines maken of breken. Of u nu uw eerste paar fitnesscentrumschoenen probeert te vinden, of u probeert een ongemakkelijk of gebruikt paar te vervangen, het kan een uitdaging zijn om de allerbeste optie te vinden.

Het ophalen van een paar fitnesscentrumfitnessinstructeurs kan een ontmoedigende taak lijken vanwege het aantal beschikbare keuzes. Afhankelijk van de activiteit die u doet, of dat nu HIIT, circuittraining of gewichtheffen is, kunt u op zoek gaan naar verschillende hoge kwaliteiten, zoals een platte zool, een groot aantal demping of een lichtgewicht constructie.

Het fitnesscentrum is een flexibele plek, wat aangeeft dat er veel opties en veel keuzes zijn voor veel verschillende soorten trainingen, dus we zullen een paar van onze keuzes bekijken voor superieure fitnesscentrum fitnessinstructeurs voor verschillende ondernemingen.

Wat maakt de allerbeste fitnesscentrumtrainers?

Trainers, of sneakers voor de Amerikanen, zijn bepaalde soorten schoenen. Fitnessinstructeurs zijn schoenen die we niet alleen op straat dragen, maar ook voor het sporten in de sportschool, voor CrossFit en voor soortgelijke activiteiten zoals intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT).

In tegenstelling tot veel meer modieuze fitnessinstructeurs zoals Nike’s Nike’s, zijn de trainingsschoenen die we uitchecken ontwikkeld met prestaties in gedachten. Ze bieden ondersteuning terwijl u gewichten optilt, squats doet of uw plyometrische oefeningen bewerkt, waaronder geweldige deals van springen.

Over het algemeen bieden fitnessinstructeurs bepaalde ondersteuning aan uw voeten en bogen. U vereist laterale ondersteuning van uw fitnessinstructeurs voor oefeningen zoals CrossFit, waaronder stops en starts, springen en snelle richtingwijzigingen. Zonder steun voor uw enkels en voeten, gevaar letsel of, op zijn extreem minste, ongemak. De laterale ondersteuning die een fitness -instructeur biedt, is niet nodig als je gaat joggen, en een paar van de lente die een hardloopschoen gebruikt, raakt verloren bij Fitness Center -activiteiten. Als je HIIT-lessen of trainingen in boot camp-stijl volgt, doe je veel meer veel meer dan run, dus je schoen moet daarvoor de ideale zijn.

Wat zijn de allerbeste fitnessinstructeurs voor HIIT?

HIIT is de afgelopen jaren uitzonderlijk prominent geworden, dus het is alleen maar logisch dat veel meer mensen proberen de allerbeste schoenen te vinden voor deze stijl van training. Als je HIIT-lessen of trainingen in boot camp-stijl volgt, doe je veel meer veel meer dan run, dus je schoen moet daarvoor de ideale zijn. Een fantastische schoen voor HIIT -trainingen moet een combinatie zijn van een lopende fitnessinstructeur en een fitnesscentrumschoen. Reebok creëert een verscheidenheid aan HIIT bepaalde fitnessinstructeurs die zeker de moeite waard zijn om te inspecteren!

Het lijkt misschien alsof er talloze aspecten zijn om te overwegen, maar om je geen zorgen te maken! Hier bij The Sole Leverancier hebben we de allerbeste fitnessinstructeurs gevonden die beschikbaar zijn en deze samengesteld voor onze favorieten. Blijf lezen om onze keuzes te inspecteren voor de allerbeste fitness -fitnessinstructeurs voor 2022.

Afbeelding door middel van 43inhalb
Gym Fitness -instructeurs voor gewichtheffen

Als je een routine bent in het fitnesscentrum en je probeert de allerbeste prestaties van je schoenen te krijgen om wat PR’s te raken, is dit de sectie voor jou. We gaan een kijkje nemen in onze topkeuzes voor prestatie Fitness Center -schoenen die geschikt zijn voor gewichtheffen om u een keuze uit de extreem beste te bieden.

Int’l verzending

Nu kopen

Nike Legend Essential 2

De Nike Legend Essential 2 is een fantastische keuze wanneer deze betrekking heeft op gewichtheffen. De cruciale kenmerken die deze een fantastische fitnesscentrum -fitnessinstructeur maken, zijn de platte hiel voor extra stabiliteit tijdens zwaardere liften zoals deadlifts, en de extra ondersteuning aan de zij- en mediale kant van de schoen. Om nog maar te zwijgen van het uitstekende dempingssysteem dat echt goed werkt, geweldig aanvoelt en de stabiliteit van de schoen complimenteert.

Hoewel een fantastische schoen voor gewichtheffen, is dit ook een fantastische keuze voor HIIT -trainingen. De versterkte ondersteuning is het beste voor eventuele laterale bewegingen en de ademende fit samen zal je voeten koel houden terwijl je veel energie uitoefent.

Over het algemeen is deze uitzonderlijk flexibele fitnessinstructeurs fantastisch voor allround prestaties, terwijl het nog steeds uiterst betaalbaar is. De Nike Swoosh geeft praktisch altijd een product van hoge kwaliteit aan, en de Legend Essential 2 valt ideaal in de rij.

Int’l verzending

Nu kopen

Adidas Power Best 3

Stevig, langdurig en ontwikkeld voor prestaties. De Adidas Power Best 3 is de perfecte gewichtheffen schoen. De wig -middenzool maakt gebruik van een vast platform voor zware liften, die ondersteuning levert van de teenbox ideaal met de hiel.

Als schoenen met gewichtheffen werken deze ongelooflijk omdat de hiel sterk genoeg is om niet onder je gewicht te comprimeren tijdens bijvoorbeeld een powerlift, bovendien de stabiliteit van de schoen verhoogtting. De voorvoet van de schoen is gemaakt om soepel te zijn en de pasvorm bij elkaar bij elkaar zijn uitstekend ademend vermogen, zodat u comfortabel blijft.

Een van de allerbeste kenmerken van deze schoen is de bevestiging. Met een kant en afsluiting van kant en haak om je voet op zijn plaats te beschermen, zul je je niet zorgen maken over je voeten die glippen of bewegen terwijl je zwaar gewicht heft. Deze trainingsschoenen in vorm extreem nauw en houden je voeten echt goed op locatie.

Int’l verzending

Nu kopen

Nike MetCon 7 Trainingsschoenen

Op de markt gebracht door Nike als de “gouden basis voor gewichtstraining”, wordt het niet veel beter dan dit. Taaiheid, stabiliteit en comfort is wat u kunt verwachten van de Nike Metcon 7. Deze bijgewerkte versie profiteert van een Nike React Foam Sole, waardoor u altijd comfort krijgt voor die hard fitnesscentrumsessies. De grote hiel draagt ​​alleen bij aan de stabiliteit van deze schoen, waardoor het het beste is voor zware stamina trainingsoefeningen zoals squats en deadlifts.

Maar deze schoen draait niet alleen om zwaar tillen. Wil je een nieuw paar fitnessinstructeurs voor CrossFit? Dit is een fantastische keuze. De veelzijdigheid van deze schoenen maakt ze ook een fantastische keuze voor plyometrie en bewegingsgebaseerde oefeningen zoals burpees. Dit is echt een fantastische allrounder, ontwikkeld op een solide, vaste basis.

Een van de meest voordelige kenmerken van de Nike Metcon 7 is de tabblad op de tong van de schoen waarmee u uw veters kunt beveiligen terwijl u aan het trainen bent. Het is een beetje detail, maar toont het gelovige en ontwerp dat in deze schoen is gestopt. Nooit me zorgen hoeven te maken dat je schoenen zijn losgemaakt, is leuk. Het is een van die dingen die je niet realiseert dat je het leuk vindt totdat je het hebt.

De Metcon 7 ziet er geweldig uit en het is goed ontwikkeld voor duurzaamheid. Bovendien zorgt de constructie van de schoen voor grote steun, van de boog tot de hiel.

Int’l verzending

Nu kopen

Nike Air Zoom SuperRep 3

Power met al uw trainingen van circuittraining tot Olympische liften. De Nike Air Zoom SuperRep 3 is een van Nike’s functie ontwikkelde HIIT -trainingsschoenen. Ontwikkeld met multifunctionele in gedachten, zullen deze schoenen je helpen met elke vertegenwoordiger.

De lichtgewicht, ondersteunende constructie geeft aan dat u gemakkelijk snel tussen oefeningen kunt schakelen. Of je nu wat kettlebells kiest, met een circuit weven of een PR eruit duwen, de SuperRep 3 is een fantastische optie.

Ondanks het feit dat hij een sterke hielondersteuning heeft, heeft deze schoen een steilere druppel dan veel andere schoenen met gewichtheffen, dus als het betrekking heeft op zwaar tillen, wilt u misschien voorzichtig zijn of een plattere, veel meer functie ontwikkelde trainingsschoen selecteren.

Int’l verzending

Nu kopen

New Balance heren minimus TR

Deze fitnessinstructeurs evalueren minder dan acht gram, wat waarschijnlijk is waar “minimus” vandaan komt. Gezien het feit dat er mensen beschikbaar zijn om na te denken over een op blote voeten gevoel tijdens hun training, heeft New Balance ons deze schoen gegeven, die nul druppel heeft van hiel tot teen.

Ondanks zijn lichtgewicht materialen en constructie, en ondanks zijn extreme flexibiliteit, maakt de minimustr gebruik van de Revlite RC- en Fantomfit -functies van New Balance, wat aangeeft dat de schoenen ondanks zijn zeer weinig uiterlijk fantastische ondersteuning bieden.

Je zult moeilijk worden gedrukt om lichtere trainingsschoenen te vinden, en als je op de een of andere manier doet, kan het mogelijk niet exact dezelfde stabiliteit en ondersteuning bieden voor je trainingen voor blote voetvoet. Dit is een uitzonderlijke schoen.

Multifunctionele fitnesscentrum trainers:

Voor degenen die nieuw zijn in het fitnesscentrum of die graag deelnemen aan een groot aantal sporten, wil je misschien een fitnessinstructeur die het allemaal kan doen. Hoewel multifunctionele fitnessinstructeurs u niet maximale prestaties in elk gebied bieden, zijn ze een fantastische keuze voor relaxte sportschoolgangers in plaats van mensen die PBS willen breken.

Kun je hardloopschoenen gebruiken voor de sportschool?

Afhankelijk van de activiteit van het fitnesscentrum dat u naar voren brengt, kunt u mogelijk een paar hardloopschoenen naar de sportschool dragen. Zolang de schoen geen uitvoeringsschoen is met een extreem serieuze druppel, kunnen een paar hardloopschoenen geschikt zijn voor lichtere fitnesscentrumoefeningen en trainingen. Het enige deel van het fitnesscentrum dat we zouden vermijden met hardloopschoenen, is niettemin gewichtheffen, vooral zwaardere oefeningen zoals squats en deadlifts. Voor deze oefeningen een plattere schoen veel meer de voorkeur.

Je zult ook vinden dat trainingsschoenen en hardloopschoenen verschillende treden hebben, omdat het type hold dat je schoen op de grond hebt, verschilt met je activiteiten.

Nogmaals, er zijn veel verschillende variaties aan hardloopschoenen, maar als je een algemene allround fitness-instructeur hebt, zoals de Adidas Ultra Boost, zullen deze geschikt zijn voor veel fitnesscentrumactiviteiten.

Gerelateerd artikel: beste hardloopschoenen voor heren

Int’l verzending

Nu kopen

Nike Zoomx Invincible Run Flyknit

Omdat het woord “run” in de naam van deze schoenen staat, is het geen verrassing dat ze trainers draaien. Als zodanig hebben ze fantastische demping in thE Sole, ze zijn licht en de treden zijn extra grip. Die functies geven echter aan dat dit geen prestatie -gewichtheffen schoen is. De kenmerken van deze hardloopschoen maken het geschikt voor lichtere gewichtheffen en plyometrics of crossfit, toch heeft het misschien wat ondersteuning bij het naar voren brengen van directionele beweging. Deze schoenen zijn voor ontwikkeld voor het lopen van langere afstanden, maar ze werken fantastisch voor een reeks oefeningen.

In tegenstelling tot een Olympische gewichtheffen schoen, die een rigide zool gebruikt om het vermogensverlies te verminderen en de stroomoverdracht te maximaliseren, gebruikt de springkus van de demping van de Zoomx stroomrendement van wanneer u tijdens uw run je voet tegen de grond duwt.

Je bent misschien bekend met een gemeenschappelijke klacht tegen Nikes dat ze vaak nogal smal zijn. Dat is zeker niet het geval met deze. Geweldige deals van ruimte, vooral in de hiel, en nogmaals, de veelzijdigheid van de teenbox geeft ze een ruim en ongelooflijk comfortabel.

Int’l verzending

Nu kopen

Adidas Fluidflow 2.0

Een andere schoen die fantastisch is om te rennen naast de gewichtsruimte, de Fluidflow is een van de veel goedkopere schoenen op deze lijst, en dat is zeker iets om te overwegen. Ze zien er ook geweldig uit, en hoewel ze zich niet ongelooflijk licht voelden toen we ze uit de doos haalden, voelen ze zich veerlicht als ze op de been staan.

Met een gebreide textiel zijn deze ademende fitnessinstructeurs een fantastische keuze voor cardio naast eventuele circuittrainingsoefeningen die u kunt uitvoeren. Voor iemand die verschillende oefeningen wil verkennen, is dit een fantastische optie!

Int’l verzending

Nu kopen

Nieuwe balans Lerato hardloopschoenen

De claim op roem voor de Lerato is de constructie van koolstofplaat. Een koolstofplaat in de zool van de schoen slaat energie op uit je hielaanslag en brengt deze vervolgens over naar de voorkant van de schoen om een ​​betere afdruk bij elke pas mogelijk te maken. Wat dat aangeeft, is dat deze lopende fitnessinstructeurs zich geweldig en veerkrachtig voelen als je erin rent.

Die koolstofplaat en de inspanningen van New Balance om dit een high-end schoen te maken geeft echter aan dat het een beetje zwaar is voor een hardloopschoen. Voor trainingstrainers zijn deze geweldig, maar je zult er niet veel persoonlijke records in zetten.

Toch voelen ze zich geweldig op je voeten, de hiel voelt vooral extra stabiel aan en de dikke rubberen buitenzool biedt je een geweldige rit. Ook is de binnenzool heerlijk geweldig en comfortabel. Dit maakt ook een fantastische wandelschoen, gezien het feit dat niet iedereen beschikbaar is om hun methode tot fitness te sprinten.

Int’l verzending

Nu kopen

Nieuwe balans vers schuim arishi

Het is geen verrassing dat een nieuwe balansschoen belachelijk comfortabel is, en deze lopende fitnessinstructeurs zijn geen uitzondering. De naadloze constructie op de bovenste levert ongeëvenaard comfort naast een vlekkeloze pasvorm.

Naast comfort en geweldig ademend vermogen, is dit een mooie schoen die je zou kunnen verslijten naar de kroeg of een andere niet-lopende activiteit, en dat is een groot pluspunt voor een groot deel van mensen. Een ander fantastisch aspect is de betaalbaarheid. Vaak omvatten nieuwe balansschoenen een hoog kostenpunt, maar dit is een vrij betaalbare aankoop met een buitengewone waar voor uw geld.

Stijlvolle trainingsschoenen:

Last but not least wilden we onze geliefde fitnessinstructeurs kiezen voor stijl naast functionaliteit. Fitness -instructeurs zijn dagelijkse nietjes van onze garderobe geworden, dus als je probeert een paar te vinden dat je op straat kunt dragen naast hun sportschool, hebben we je gedekt!

Int’l verzending

Nu kopen

Adidas Ultra verbetert 21

Sommigen van ons willen dat onze fitnessschoenen elegant en cool zijn, naast de taak die we hebben gedaan om ze te doen. De ultra verbeteren 21 vult die niche, voor de zekerheid. Ze hebben een lage stapelhoogte (de dikte van de zool, dus de hoogte is de afstand tussen de onderkant van je voet en de grond), die hen helpt niet zo veel op een trainingsschoen te lijken, en dit is wat ze maakt Ziet er geweldig en stijlvol uit.

Gedragen door mensen als Kanye West en Justin Bieber, is het trendy aspect van deze fitnessinstructeur zeker onbetwist. Hoewel gecreëerd als een lopende trainer, werd de Ultra -verbeterde variëteit een manier van leven die essentieel is voor het merk Three Stripe.

Ze zijn duur, maar ze zijn opmerkelijk duurzaam. Het zijn niet de meest ademende schoenen die we ooit hebben gedragen, maar ze zien er prachtig uit en het bovenwerk van Primeknit gebruikt een buitengewone vorm over de voet.

Int’l verzending

Nu kopen

Nike reageert visie

Deze workoutschoenen hebben twee primaire trekkingen: hun comfort en hun futuristische, hippe look. Hoewel dit trainingsschoenen zijn, kun je ze verslijten, zelfs dragen om te werken, en hun extreme comfort geeft aan dat je er geen spijt van zult hebben om ze allemaal met de dag te dragen. En hoewel het veel demping heeft, blijft het een lichtgewicht schoen.

Zoals veel Nikes, zijn deze schoenen een beetje smal, dus atleten met bredere voeten kunnen ze enigszins beperken vinden. Toch de binnenzool en vulling – vooral in de tussenzool -zijn eersteklas. Nike